English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA NE KONFERENCE SHTYPI - Kreu i PD, Lulzim Basha, deputetet, Enkelejd Alibeaj, Gazment Bardhi, ne nje konference shtypi ku njoftuan se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi ku njoftoi se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi ku njoftoi se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi ku njoftoi se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi ku njoftoi se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi ku njoftoi se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi ku njoftoi se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi ku njoftoi se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, deputetet, Enkelejd Alibeaj, Gazment Bardhi, ne nje konference shtypi ku njoftuan se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi ku njoftoi se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur ne nje konference shtypi ku njoftoi se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, deputetet, Enkelejd Alibeaj, Gazment Bardhi, ne nje konference shtypi ku njoftuan se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, deputetet, Enkelejd Alibeaj, Gazment Bardhi, ne nje konference shtypi ku njoftuan se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, deputetet, Enkelejd Alibeaj, Gazment Bardhi, ne nje konference shtypi ku njoftuan se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Deputeti Gazment Bardhi duke folur ne nje konference shtypi ku njoftoi se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, deputetet, Enkelejd Alibeaj, Gazment Bardhi, ne nje konference shtypi ku njoftuan se PD ka depozituar ne Kuvend amendamentet kushtetuese, te cilat se pari kane te bejne me reformen zgjedhore dhe zhberjen e ndryshimeve te 30 korrikut.
Kategori: PD
E Merkure, 20 Tetor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 16 of 16