English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CEREMONIA E VARRIMIT TE RRESHTERIT PETER TWIDDY - Ambasadori i Britanise se Madhe ne Shqiperi, Alastair King-Smith, ne ceremoine e varrimit te Rreshterit Peter Twiddy te Forcave Ajrore Mbreterore, ne 100 vjetorin e lindjes se tij, te Varrezat Perkujtimore te Parkut te Madh te Tiranes, Varrezat e Ushtareve Angleze. Avioni i Forcave Ajrore Mbreterore u rrezua prane fshatit Dukat, Vlore, ndersa ishte i perfshire ne operacione te furnizimit te rezistences antifashiste ne Shqiperi me furnizime, pajisje dhe municione.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ambasadori i Britanise se Madhe ne Shqiperi, Alastair King-Smith, ne ceremoine e varrimit te Rreshterit Peter Twiddy te Forcave Ajrore Mbreterore, ne 100 vjetorin e lindjes se tij, te Varrezat Perkujtimore te Parkut te Madh te Tiranes, Varrezat e Ushtareve Angleze. Avioni i Forcave Ajrore Mbreterore u rrezua prane fshatit Dukat, Vlore, ndersa ishte i perfshire ne operacione te furnizimit te rezistences antifashiste ne Shqiperi me furnizime, pajisje dhe municione.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ambasadori i Britanise se Madhe ne Shqiperi, Alastair King-Smith, ne ceremoine e varrimit te Rreshterit Peter Twiddy te Forcave Ajrore Mbreterore, ne 100 vjetorin e lindjes se tij, te Varrezat Perkujtimore te Parkut te Madh te Tiranes, Varrezat e Ushtareve Angleze. Avioni i Forcave Ajrore Mbreterore u rrezua prane fshatit Dukat, Vlore, ndersa ishte i perfshire ne operacione te furnizimit te rezistences antifashiste ne Shqiperi me furnizime, pajisje dhe municione.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ceremonia e varrimit te Rreshterit Peter Twiddy te Forcave Ajrore Mbreterore, ne 100 vjetorin e lindjes se tij, te Varrezat Perkujtimore te Parkut te Madh te Tiranes, Varrezat e Ushtareve Angleze. Avioni i Forcave Ajrore Mbreterore u rrezua prane fshatit Dukat, Vlore, ndersa ishte i perfshire ne operacione te furnizimit te rezistences antifashiste ne Shqiperi me furnizime, pajisje dhe municione.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ceremonia e varrimit te Rreshterit Peter Twiddy te Forcave Ajrore Mbreterore, ne 100 vjetorin e lindjes se tij, te Varrezat Perkujtimore te Parkut te Madh te Tiranes, Varrezat e Ushtareve Angleze. Avioni i Forcave Ajrore Mbreterore u rrezua prane fshatit Dukat, Vlore, ndersa ishte i perfshire ne operacione te furnizimit te rezistences antifashiste ne Shqiperi me furnizime, pajisje dhe municione.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ceremonia e varrimit te Rreshterit Peter Twiddy te Forcave Ajrore Mbreterore, ne 100 vjetorin e lindjes se tij, te Varrezat Perkujtimore te Parkut te Madh te Tiranes, Varrezat e Ushtareve Angleze. Avioni i Forcave Ajrore Mbreterore u rrezua prane fshatit Dukat, Vlore, ndersa ishte i perfshire ne operacione te furnizimit te rezistences antifashiste ne Shqiperi me furnizime, pajisje dhe municione.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ceremonia e varrimit te Rreshterit Peter Twiddy te Forcave Ajrore Mbreterore, ne 100 vjetorin e lindjes se tij, te Varrezat Perkujtimore te Parkut te Madh te Tiranes, Varrezat e Ushtareve Angleze. Avioni i Forcave Ajrore Mbreterore u rrezua prane fshatit Dukat, Vlore, ndersa ishte i perfshire ne operacione te furnizimit te rezistences antifashiste ne Shqiperi me furnizime, pajisje dhe municione.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ceremonia e varrimit te Rreshterit Peter Twiddy te Forcave Ajrore Mbreterore, ne 100 vjetorin e lindjes se tij, te Varrezat Perkujtimore te Parkut te Madh te Tiranes, Varrezat e Ushtareve Angleze. Avioni i Forcave Ajrore Mbreterore u rrezua prane fshatit Dukat, Vlore, ndersa ishte i perfshire ne operacione te furnizimit te rezistences antifashiste ne Shqiperi me furnizime, pajisje dhe municione.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ceremonia e varrimit te Rreshterit Peter Twiddy te Forcave Ajrore Mbreterore, ne 100 vjetorin e lindjes se tij, te Varrezat Perkujtimore te Parkut te Madh te Tiranes, Varrezat e Ushtareve Angleze. Avioni i Forcave Ajrore Mbreterore u rrezua prane fshatit Dukat, Vlore, ndersa ishte i perfshire ne operacione te furnizimit te rezistences antifashiste ne Shqiperi me furnizime, pajisje dhe municione.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ceremonia e varrimit te Rreshterit Peter Twiddy te Forcave Ajrore Mbreterore, ne 100 vjetorin e lindjes se tij, te Varrezat Perkujtimore te Parkut te Madh te Tiranes, Varrezat e Ushtareve Angleze. Avioni i Forcave Ajrore Mbreterore u rrezua prane fshatit Dukat, Vlore, ndersa ishte i perfshire ne operacione te furnizimit te rezistences antifashiste ne Shqiperi me furnizime, pajisje dhe municione.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ceremonia e varrimit te Rreshterit Peter Twiddy te Forcave Ajrore Mbreterore, ne 100 vjetorin e lindjes se tij, te Varrezat Perkujtimore te Parkut te Madh te Tiranes, Varrezat e Ushtareve Angleze. Avioni i Forcave Ajrore Mbreterore u rrezua prane fshatit Dukat, Vlore, ndersa ishte i perfshire ne operacione te furnizimit te rezistences antifashiste ne Shqiperi me furnizime, pajisje dhe municione.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ambasadori i Britanise se Madhe ne Shqiperi, Alastair King-Smith, ne ceremoine e varrimit te Rreshterit Peter Twiddy te Forcave Ajrore Mbreterore, ne 100 vjetorin e lindjes se tij, te Varrezat Perkujtimore te Parkut te Madh te Tiranes, Varrezat e Ushtareve Angleze. Avioni i Forcave Ajrore Mbreterore u rrezua prane fshatit Dukat, Vlore, ndersa ishte i perfshire ne operacione te furnizimit te rezistences antifashiste ne Shqiperi me furnizime, pajisje dhe municione.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ambasadori i Gjermanise ne Tirane, Peter Zingraf, ne ceremoine e varrimit te Rreshterit Peter Twiddy te Forcave Ajrore Mbreterore, ne 100 vjetorin e lindjes se tij, te Varrezat Perkujtimore te Parkut te Madh te Tiranes, Varrezat e Ushtareve Angleze. Avioni i Forcave Ajrore Mbreterore u rrezua prane fshatit Dukat, Vlore, ndersa ishte i perfshire ne operacione te furnizimit te rezistences antifashiste ne Shqiperi me furnizime, pajisje dhe municione.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 20 Tetor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 13 of 13