English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


AKSIDENT NE UNAZE - Makine e kthyer permbys, si pasoje e lageshtires ne rruge dhe motit me shi, pas nje aksidenti ne Unazen e Madhe prane Kopshtit Botanik ne Tirane. Trafiku eshte bllokuar per disa minuta, teksa policia ka mberritur ne vendin e ngjarjes dhe ka kryer veprimet hetimore.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Makine e kthyer permbys, si pasoje e lageshtires ne rruge dhe motit me shi, pas nje aksidenti ne Unazen e Madhe prane Kopshtit Botanik ne Tirane. Trafiku eshte bllokuar per disa minuta, teksa policia ka mberritur ne vendin e ngjarjes dhe ka kryer veprimet hetimore.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Makine e kthyer permbys, si pasoje e lageshtires ne rruge dhe motit me shi, pas nje aksidenti ne Unazen e Madhe prane Kopshtit Botanik ne Tirane. Trafiku eshte bllokuar per disa minuta, teksa policia ka mberritur ne vendin e ngjarjes dhe ka kryer veprimet hetimore.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Makine e kthyer permbys, si pasoje e lageshtires ne rruge dhe motit me shi, pas nje aksidenti ne Unazen e Madhe prane Kopshtit Botanik ne Tirane. Trafiku eshte bllokuar per disa minuta, teksa policia ka mberritur ne vendin e ngjarjes dhe ka kryer veprimet hetimore.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Makine e kthyer permbys, si pasoje e lageshtires ne rruge dhe motit me shi, pas nje aksidenti ne Unazen e Madhe prane Kopshtit Botanik ne Tirane. Trafiku eshte bllokuar per disa minuta, teksa policia ka mberritur ne vendin e ngjarjes dhe ka kryer veprimet hetimore.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Makine e kthyer permbys, si pasoje e lageshtires ne rruge dhe motit me shi, pas nje aksidenti ne Unazen e Madhe prane Kopshtit Botanik ne Tirane. Trafiku eshte bllokuar per disa minuta, teksa policia ka mberritur ne vendin e ngjarjes dhe ka kryer veprimet hetimore.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6