English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KESHILLI KOMBETAR I INTEGRIMIT - Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Deputetja, Jorida Tabaku, Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka, Deputetja, Jorida Tabaku, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Deputetja, Jorida Tabaku, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Deputetja, Jorida Tabaku, Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Deputetja, Jorida Tabaku, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Deputetja, Jorida Tabaku, Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Deputetja, Jorida Tabaku, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Deputetja, Jorida Tabaku, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Deputetja, Jorida Tabaku, Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Deputetja, Jorida Tabaku, Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Deputetja, Jorida Tabaku, Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Deputetja, Jorida Tabaku, Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Deputetja, Jorida Tabaku, Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Deputetja, Jorida Tabaku, Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021


Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Deputetja, Jorida Tabaku, Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, ne mbledhjen e Keshillit Kombetar te Integrimit Evropian, ku kane folur lidhur me raportin e progresit te KE.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 20 Tetor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 19 of 19