English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SHTYHET SEANCA PER DRITAN GINEN - Prokurori i Tiranes Dritan Gina, duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, e cila eshte shtyre pas kerkeses se Gines per perjashtim trupe. KPK u terhoq per here te katert dhe njoftoi shtyrje te seances per nje kohe te pacaktuar.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 26 Korrik 2021


Avokati, Eno Bushii ,Prokurori i Tiranes Dritan Gina, duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, e cila eshte shtyre pas kerkeses se Gines per perjashtim trupe. KPK u terhoq per here te katert dhe njoftoi shtyrje te seances per nje kohe te pacaktuar.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 26 Korrik 2021


Avokati, Eno Bushi, Prokurori i Tiranes Dritan Gina, duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, e cila eshte shtyre pas kerkeses se Gines per perjashtim trupe. KPK u terhoq per here te katert dhe njoftoi shtyrje te seances per nje kohe te pacaktuar.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 26 Korrik 2021


Avokati, Eno Bushi, Prokurori i Tiranes Dritan Gina, duke dale pas nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, e cila eshte shtyre pas kerkeses se Gines per perjashtim trupe. KPK u terhoq per here te katert dhe njoftoi shtyrje te seances per nje kohe te pacaktuar.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 26 Korrik 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4