English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I STROKA NE KPK - Gjyqtari prane Gjykates se Rrethit Shkoder, Besmir Stroka, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Stroka po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Qershor 2021


Gjyqtari prane Gjykates se Rrethit Shkoder, Besmir Stroka, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Stroka po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Qershor 2021


Trupa gjykuese, Suela Zhegu, Etleda Ciftja, Gjyqtari prane Gjykates se Rrethit Shkoder, Besmir Stroka, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Stroka po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Qershor 2021


Trupa gjykuese, Suela Zhegu, Etleda Ciftja, Alma Faskaj, Gjyqtari prane Gjykates se Rrethit Shkoder, Besmir Stroka, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Stroka po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Qershor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4