English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA PRET KONJUFCEN - Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca duke takuar Kreun e PD, Lulzim Basha, pas nje vizite ne seline blu, ku Basha shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca dhe Kreu i PD, Lulzim Basha, duke dale pas nje vizite ne seline blu, ku Basha shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca dhe Kreu i PD, Lulzim Basha, duke dale pas nje vizite ne seline blu, ku Basha shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca dhe Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur per reporteret pasi kane dale pas nje vizite ne seline blu, ku Basha shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca dhe Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur per reporteret pasi kane dale pas nje vizite ne seline blu, ku Basha shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca dhe Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur per reporteret pasi kane dale pas nje vizite ne seline blu, ku Basha shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca duke folur per reporteret pas nje vizite ne seline blu, ku lideri i PD shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca dhe Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur per reporteret pasi kane dale pas nje vizite ne seline blu, ku Basha shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca duke folur per reporteret pas nje vizite ne seline blu, ku lideri i PD shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca dhe Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur per reporteret pasi kane dale pas nje vizite ne seline blu, ku Basha shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca duke folur per reporteret pas nje vizite ne seline blu, ku lideri i PD shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca dhe Kreu i PD, Lulzim Basha, duke folur per reporteret pasi kane dale pas nje vizite ne seline blu, ku Basha shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca duke folur per reporteret pas nje vizite ne seline blu, ku lideri i PD shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca dhe Kreu i PD, Lulzim Basha, duke dale pas nje vizite ne seline blu, ku Basha shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca dhe Kreu i PD, Lulzim Basha, duke dale pas nje vizite ne seline blu, ku Basha shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kryetari i Kuvendit te Kosoves, Glauk Konjufca dhe Kreu i PD, Lulzim Basha, duke dale pas nje vizite ne seline blu, ku Basha shprehu mbeshtetjen e PD-se per te gjitha sfidat qe po perballet Kosova dhe institucionet e saj.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha dhe netarja e Kryesise se PD, Jorida Tabaku duke hyre ne Seline Blu.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha dhe netarja e Kryesise se PD, Jorida Tabaku duke hyre ne Seline Blu.
Kategori: PD
E Hene, 07 Qershor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 18 of 18