English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I HASA NE KPK - Trupa gjykuese, Etleda Ciftja, Firdes Shuli, Roland Ilia, Gjyqtari ne Gjykaten e Rrethit Gjyqesor Berat, Durim Hasa, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Hasa po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 11 Qershor 2021


Trupa gjykuese, Etleda Ciftja, Firdes Shuli, Roland Ilia, Gjyqtari ne Gjykaten e Rrethit Gjyqesor Berat, Durim Hasa, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Hasa po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 11 Qershor 2021


Trupa gjykuese, Etleda Ciftja, Firdes Shuli, Roland Ilia, Gjyqtari ne Gjykaten e Rrethit Gjyqesor Berat, Durim Hasa, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Hasa po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 11 Qershor 2021


Gjyqtari ne Gjykaten e Rrethit Gjyqesor Berat, Durim Hasa, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Hasa po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 11 Qershor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4