English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


VARHELYI DHE SORECA SHOHIN RESTAURIMIN E MUZEUT - Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021


Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, para nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021


Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, para nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021


Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, takojne rastesisht Kryetarin e Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, para nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021


Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, takojne rastesisht Kryetarin e Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, para nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021


Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, takojne rastesisht Kryetarin e Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, para nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021


Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, takojne rastesisht Kryetarin e Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj, para nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021


Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, para nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021


Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021


Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021


Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021


Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021


Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021


Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021


Komisioneri i BE per Fqinjesi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate nje vizite ne Muzeun Kombetar, restaurimet e te cilit po behen me financimin e BE.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 10 Qershor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 15 of 15