English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


STOJA NUK KALON VETING - Prokurori prane Prokurorise Korce, Gentian Stoja, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Stoja u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Qershor 2021


Prokurori prane Prokurorise Korce, Gentian Stoja, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Stoja u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Qershor 2021


Prokurori prane Prokurorise Korce, Gentian Stoja, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Stoja u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Marte, 08 Qershor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3