English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCE PER PANAIRIN E LIBRIT NE ULQIN - Organiozatorja e eventit Panairi i Librit Shqip ne Ulqin, Irena Toce, Organizatori i komunes se Ulqinit Gezim Hajdinaga, duke folur gjate nje konference per shtyp, ku njoftuan se per 5 dite ne kalane e Ulqinit, do te organizohet edicioni i 20 i panairit te librit shqip. Ky vit jubilar, vjen pas pandemise dhe do te kete nje pjesemarrje te gjere te shtepive botuese nga rajoni.
Kategori: Kulture
E Hene, 26 Korrik 2021


Organiozatorja e eventit Panairi i Librit Shqip ne Ulqin, Irena Toce, duke folur gjate nje konference per shtyp, ku njoftuan se per 5 dite ne kalane e Ulqinit, do te organizohet edicioni i 20 i panairit te librit shqip. Ky vit jubilar, vjen pas pandemise dhe do te kete nje pjesemarrje te gjere te shtepive botuese nga rajoni.
Kategori: Kulture
E Hene, 26 Korrik 2021


Organiozatorja e eventit Panairi i Librit Shqip ne Ulqin, Irena Toce, Organizatori i komunes se Ulqinit Gezim Hajdinaga, duke folur gjate nje konference per shtyp, ku njoftuan se per 5 dite ne kalane e Ulqinit, do te organizohet edicioni i 20 i panairit te librit shqip. Ky vit jubilar, vjen pas pandemise dhe do te kete nje pjesemarrje te gjere te shtepive botuese nga rajoni.
Kategori: Kulture
E Hene, 26 Korrik 2021


Organiozatorja e eventit Panairi i Librit Shqip ne Ulqin, Irena Toce, Organizatori i komunes se Ulqinit Gezim Hajdinaga, duke folur gjate nje konference per shtyp, ku njoftuan se per 5 dite ne kalane e Ulqinit, do te organizohet edicioni i 20 i panairit te librit shqip. Ky vit jubilar, vjen pas pandemise dhe do te kete nje pjesemarrje te gjere te shtepive botuese nga rajoni.
Kategori: Kulture
E Hene, 26 Korrik 2021


Organizatori i komunes se Ulqinit Gezim Hajdinaga, duke folur gjate nje konference per shtyp, ku njoftuan se per 5 dite ne kalane e Ulqinit, do te organizohet edicioni i 20 i panairit te librit shqip. Ky vit jubilar, vjen pas pandemise dhe do te kete nje pjesemarrje te gjere te shtepive botuese nga rajoni.
Kategori: Kulture
E Hene, 26 Korrik 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5