English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


HOXHA KALON VETTING - Gjyqtari prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Gerd Hoxha, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Hoxha kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 03 Qershor 2021


Trupa gjykuese, Genta Tafa (Bungo), Olsi Komici, Brunilda Bekteshi, Gjyqtari prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Gerd Hoxha, ne nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Hoxha kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 03 Qershor 2021


Trupa gjykuese, Genta Tafa (Bungo), Olsi Komici, Brunilda Bekteshi, Gjyqtari prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Gerd Hoxha, ne nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Hoxha kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 03 Qershor 2021


Gjyqtari prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Gerd Hoxha, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Hoxha kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 03 Qershor 2021


Gjyqtari prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Gerd Hoxha, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Hoxha kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 03 Qershor 2021


Gjyqtari prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Gerd Hoxha, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Hoxha kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Enjte, 03 Qershor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6