English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BASHA HOMAZHE NE MONUMENTIN NENA SHQIPERI - Kreu i PD, Lulzim Basha, Deputetet, Ervin Salianji, Ina Zhupa, dhe perfaqesues te tjere te Partise Demokratike gjate homazheve per Diten e Pavaresise dhe te Clirimit ne monumentin “Nene Shqiperi”.
Kategori: PD
E Diele, 28 Nentor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, gjate homazheve per Diten e Pavaresise dhe te Clirimit ne monumentin “Nene Shqiperi”.
Kategori: PD
E Diele, 28 Nentor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, gjate homazheve per Diten e Pavaresise dhe te Clirimit ne monumentin “Nene Shqiperi”.
Kategori: PD
E Diele, 28 Nentor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, dhe perfaqesues te tjere te Partise Demokratike gjate homazheve per Diten e Pavaresise dhe te Clirimit ne monumentin “Nene Shqiperi”.
Kategori: PD
E Diele, 28 Nentor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, dhe perfaqesues te tjere te Partise Demokratike gjate homazheve per Diten e Pavaresise dhe te Clirimit ne monumentin “Nene Shqiperi”.
Kategori: PD
E Diele, 28 Nentor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Deputetet, Ina Zhupa, Gazment Bardhi, Enkelejd Alibeaj, Dhurata Cupi dhe perfaqesues te tjere te Partise Demokratike gjate homazheve per Diten e Pavaresise dhe te Clirimit ne monumentin “Nene Shqiperi”.
Kategori: PD
E Diele, 28 Nentor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Deputetet, Ina Zhupa, Gazment Bardhi, Enkelejd Alibeaj, Dhurata Cupi dhe perfaqesues te tjere te Partise Demokratike gjate homazheve per Diten e Pavaresise dhe te Clirimit ne monumentin “Nene Shqiperi”.
Kategori: PD
E Diele, 28 Nentor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Deputetet, Ina Zhupa, Gazment Bardhi, Enkelejd Alibeaj, Dhurata Cupi dhe perfaqesues te tjere te Partise Demokratike gjate homazheve per Diten e Pavaresise dhe te Clirimit ne monumentin “Nene Shqiperi”.
Kategori: PD
E Diele, 28 Nentor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Deputetet, Ina Zhupa, Gazment Bardhi, Enkelejd Alibeaj, Dhurata Cupi dhe perfaqesues te tjere te Partise Demokratike gjate homazheve per Diten e Pavaresise dhe te Clirimit ne monumentin “Nene Shqiperi”.
Kategori: PD
E Diele, 28 Nentor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, dhe perfaqesues te tjere te Partise Demokratike gjate homazheve per Diten e Pavaresise dhe te Clirimit ne monumentin “Nene Shqiperi”.
Kategori: PD
E Diele, 28 Nentor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Deputetet, Enkelejd Alibeaj, Dhurata Cupi dhe perfaqesues te tjere te Partise Demokratike gjate homazheve per Diten e Pavaresise dhe te Clirimit ne monumentin “Nene Shqiperi”.
Kategori: PD
E Diele, 28 Nentor 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, Deputetet, Ervin Salianji, Ina Zhupa, dhe perfaqesues te tjere te Partise Demokratike gjate homazheve per Diten e Pavaresise dhe te Clirimit ne monumentin “Nene Shqiperi”.
Kategori: PD
E Diele, 28 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12