English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RINDERTIMI NE THUMANE - Foto ajrore e shtepive te rindertuara si pasoje e termetit te 26 nentorit, 2019, ne Thumane, e cila do te shnderrohet ne nje qyteze te re me 278 apartamente ne 14 pallate dhe 155 banesa individuale. Ne ndertim jane edhe objekte publike, nje shkolle, cerdhe, qender shendetesore, qender komunitare, si dhe 46 148 m2 hapesira publike, parqe, hapesira sportive dhe 408 vendparkime.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 26 Korrik 2021


Foto ajrore e shtepive te rindertuara si pasoje e termetit te 26 nentorit, 2019, ne Thumane, e cila do te shnderrohet ne nje qyteze te re me 278 apartamente ne 14 pallate dhe 155 banesa individuale. Ne ndertim jane edhe objekte publike, nje shkolle, cerdhe, qender shendetesore, qender komunitare, si dhe 46 148 m2 hapesira publike, parqe, hapesira sportive dhe 408 vendparkime.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 26 Korrik 2021


Foto ajrore e shtepive te rindertuara si pasoje e termetit te 26 nentorit, 2019, ne Thumane, e cila do te shnderrohet ne nje qyteze te re me 278 apartamente ne 14 pallate dhe 155 banesa individuale. Ne ndertim jane edhe objekte publike, nje shkolle, cerdhe, qender shendetesore, qender komunitare, si dhe 46 148 m2 hapesira publike, parqe, hapesira sportive dhe 408 vendparkime.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 26 Korrik 2021


Foto ajrore e shtepive te rindertuara si pasoje e termetit te 26 nentorit, 2019, ne Thumane, e cila do te shnderrohet ne nje qyteze te re me 278 apartamente ne 14 pallate dhe 155 banesa individuale. Ne ndertim jane edhe objekte publike, nje shkolle, cerdhe, qender shendetesore, qender komunitare, si dhe 46 148 m2 hapesira publike, parqe, hapesira sportive dhe 408 vendparkime.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 26 Korrik 2021


Foto ajrore e shtepive te rindertuara si pasoje e termetit te 26 nentorit, 2019, ne Thumane, e cila do te shnderrohet ne nje qyteze te re me 278 apartamente ne 14 pallate dhe 155 banesa individuale. Ne ndertim jane edhe objekte publike, nje shkolle, cerdhe, qender shendetesore, qender komunitare, si dhe 46 148 m2 hapesira publike, parqe, hapesira sportive dhe 408 vendparkime.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 26 Korrik 2021


Foto ajrore e shtepive te rindertuara si pasoje e termetit te 26 nentorit, 2019, ne Thumane, e cila do te shnderrohet ne nje qyteze te re me 278 apartamente ne 14 pallate dhe 155 banesa individuale. Ne ndertim jane edhe objekte publike, nje shkolle, cerdhe, qender shendetesore, qender komunitare, si dhe 46 148 m2 hapesira publike, parqe, hapesira sportive dhe 408 vendparkime.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 26 Korrik 2021


Foto ajrore e shtepive te rindertuara si pasoje e termetit te 26 nentorit, 2019, ne Thumane, e cila do te shnderrohet ne nje qyteze te re me 278 apartamente ne 14 pallate dhe 155 banesa individuale. Ne ndertim jane edhe objekte publike, nje shkolle, cerdhe, qender shendetesore, qender komunitare, si dhe 46 148 m2 hapesira publike, parqe, hapesira sportive dhe 408 vendparkime.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 26 Korrik 2021


Foto ajrore e shtepive te rindertuara si pasoje e termetit te 26 nentorit, 2019, ne Thumane, e cila do te shnderrohet ne nje qyteze te re me 278 apartamente ne 14 pallate dhe 155 banesa individuale. Ne ndertim jane edhe objekte publike, nje shkolle, cerdhe, qender shendetesore, qender komunitare, si dhe 46 148 m2 hapesira publike, parqe, hapesira sportive dhe 408 vendparkime.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 26 Korrik 2021


Foto ajrore e shtepive te rindertuara si pasoje e termetit te 26 nentorit, 2019, ne Thumane, e cila do te shnderrohet ne nje qyteze te re me 278 apartamente ne 14 pallate dhe 155 banesa individuale. Ne ndertim jane edhe objekte publike, nje shkolle, cerdhe, qender shendetesore, qender komunitare, si dhe 46 148 m2 hapesira publike, parqe, hapesira sportive dhe 408 vendparkime.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 26 Korrik 2021


Foto ajrore e shtepive te rindertuara si pasoje e termetit te 26 nentorit, 2019, ne Thumane, e cila do te shnderrohet ne nje qyteze te re me 278 apartamente ne 14 pallate dhe 155 banesa individuale. Ne ndertim jane edhe objekte publike, nje shkolle, cerdhe, qender shendetesore, qender komunitare, si dhe 46 148 m2 hapesira publike, parqe, hapesira sportive dhe 408 vendparkime.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 26 Korrik 2021


Foto ajrore e shtepive te rindertuara si pasoje e termetit te 26 nentorit, 2019, ne Thumane, e cila do te shnderrohet ne nje qyteze te re me 278 apartamente ne 14 pallate dhe 155 banesa individuale. Ne ndertim jane edhe objekte publike, nje shkolle, cerdhe, qender shendetesore, qender komunitare, si dhe 46 148 m2 hapesira publike, parqe, hapesira sportive dhe 408 vendparkime.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 26 Korrik 2021


Foto ajrore e shtepive te rindertuara si pasoje e termetit te 26 nentorit, 2019, ne Thumane, e cila do te shnderrohet ne nje qyteze te re me 278 apartamente ne 14 pallate dhe 155 banesa individuale. Ne ndertim jane edhe objekte publike, nje shkolle, cerdhe, qender shendetesore, qender komunitare, si dhe 46 148 m2 hapesira publike, parqe, hapesira sportive dhe 408 vendparkime.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 26 Korrik 2021


Foto ajrore e shtepive te rindertuara si pasoje e termetit te 26 nentorit, 2019, ne Thumane, e cila do te shnderrohet ne nje qyteze te re me 278 apartamente ne 14 pallate dhe 155 banesa individuale. Ne ndertim jane edhe objekte publike, nje shkolle, cerdhe, qender shendetesore, qender komunitare, si dhe 46 148 m2 hapesira publike, parqe, hapesira sportive dhe 408 vendparkime.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 26 Korrik 2021


Foto ajrore e shtepive te rindertuara si pasoje e termetit te 26 nentorit, 2019, ne Thumane, e cila do te shnderrohet ne nje qyteze te re me 278 apartamente ne 14 pallate dhe 155 banesa individuale. Ne ndertim jane edhe objekte publike, nje shkolle, cerdhe, qender shendetesore, qender komunitare, si dhe 46 148 m2 hapesira publike, parqe, hapesira sportive dhe 408 vendparkime.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 26 Korrik 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14