English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCE PER REFORMEN NE DREJTESI - Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Kryeprokurori i Pergjithshem, Olsian Cela, Kreu i KLP, Gent Ibrahimi duke biseduar pas nje tryeze te perbashket, te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, Kryetarja ne detyre e Gjykates Kushtetuese, Vitore Tusha, Kryeprokurori i Pergjithshem, Olsian Cela, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kreu i SPAK, Arben Kraja, Drejtuesi i Shkolles se Magjistratures, Arben Rakipi, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, duke folur gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kryekomisioneri i Komisionit Qendror te Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, Deputetet Fatmir Xhafaj, Vasilika Hysi gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Anetari i KLGJ, Erjon Muharremaj, Zv. Kryetari i Gjykates se Larte, Sokol Sadushi, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, duke folur gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, Kryetarja ne detyre e Gjykates Kushtetuese, Vitore Tusha, Kryeprokurori i Pergjithshem, Olsian Cela, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, Kryetarja ne detyre e Gjykates Kushtetuese, Vitore Tusha, Kryeprokurori i Pergjithshem, Olsian Cela, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kreu i KLP, Gent Ibrahimi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kreu i Inspektoriatit te Larte te Drejtesise, ILD, Artur Metani, Kreu i KLP, Gent Ibrahimi, Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, Kryetarja ne detyre e Gjykates Kushtetuese, Vitore Tusha, Kryeprokurori i Pergjithshem, Olsian Cela, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kryetarja ne detyre e Gjykates Kushtetuese, Vitore Tusha, duke folur gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, Kryetarja ne detyre e Gjykates Kushtetuese, Vitore Tusha, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kryetarja ne detyre e Gjykates Kushtetuese, Vitore Tusha, duke folur gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Drejtuesi i Shkolles se Magjistratures, Arben Rakipi, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Anetari i KLGJ, Erjon Muharremaj, Zv. Kryetari i Gjykates se Larte, Sokol Sadushi, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kryeprokurori i Pergjithshem, Olsian Cela, duke folur gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Zv. Ministrja e Drejtesise, Adea Pirdeni, Kreu i SPAK, Arben Kraja, Drejtuesi i Shkolles se Magjistratures, Arben Rakipi, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Zv. Ministrja e Drejtesise, Adea Pirdeni, Kreu i SPAK, Arben Kraja, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kryetarja e KPK, Pamela Qirko, Kryetarja e KPA, Albana Shtylla, Anetari i KLGJ, Erjon Muharremaj, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kryetarja e KPK, Pamela Qirko, Kryetarja e KPA, Albana Shtylla, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kryetarja e KPK, Pamela Qirko, Kryetarja e KPA, Albana Shtylla, Anetari i KLGJ, Erjon Muharremaj, Zv. Kryetari i Gjykates se Larte, Sokol Sadushi, gjate nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, pas nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ministrja e Drejtesise, Etilda Gjonaj, Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, pas nje tryeze te perbashket te mbajtur me rastin e 5 vjetorit te Reformes ne Drejtesi, e ka mbledhur kreret e institucioneve te drejtesise, te cilet sollen ne tryeze problematikat dhe sfidat me te cilat po perballen.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 23 Korrik 2021

Showing page 1 of 2. Records 1 to 30 of 44