English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FINALIZOHET OPERACIONI PHISHING - Prokurorja/Drejtuesja ne Prokurorine prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Elisabeta Imeraj, Drejtori i Policise se Tiranes, Rebani Jaupi, gjate nje konference per shtyp, ku njoftuan finalizimin e nje operacioni per goditjen e veprimtarise kriminale ne fushen e mashtrimit kompjuterik. Ne operacionin e koduar “PHISHING”, jane vene ne pranga 4 shtetas, jane shpallur ne kerkim 8 shtetas dhe eshte proceduar penalisht 1 tjeter.
Kategori: Polici
E Enjte, 22 Korrik 2021


Prokurorja/Drejtuesja ne Prokurorine prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Elisabeta Imeraj, Drejtori i Policise se Tiranes, Rebani Jaupi, gjate nje konference per shtyp, ku njoftuan finalizimin e nje operacioni per goditjen e veprimtarise kriminale ne fushen e mashtrimit kompjuterik. Ne operacionin e koduar “PHISHING”, jane vene ne pranga 4 shtetas, jane shpallur ne kerkim 8 shtetas dhe eshte proceduar penalisht 1 tjeter.
Kategori: Polici
E Enjte, 22 Korrik 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 2 of 2