English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CEKREZI KALON VETTING - Gjyqtari prane Gjykates se Apelit Durres, Valbon Cekrezi, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Cekrezi kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 07 Qershor 2021


Trupa gjykuese, Roland Ilia, Brunilda Bekteshi, Olsi Komici, Gjyqtari prane Gjykates se Apelit Durres, Valbon Cekrezi, ne nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Cekrezi kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 07 Qershor 2021


Gjyqtari prane Gjykates se Apelit Durres, Valbon Cekrezi, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ne vendimin e dhene e ka cilesuar ate si figure te paster ne perfundim te procesit te rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut. Cekrezi kaloi tre shtyllat e vleresimit, anen profesionale, pasurine dhe integritetin.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 07 Qershor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3