English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


HAPET RRUGA E ARBRIT - Valltare duke kercyer ne ceremonine e hapjes provizorisht te Rruges se Arbrit, prane Tunelit te Murrizit. Ky aks rrugor do te jete rruga me e shkurter qe lidh Tiranen me Dibren, si dhe me veriun e Maqedonise, Dibren e Madhe, Tetoven dhe Shkupin. Rruga Arbrit parashikohet qe perfundimisht te mbyllet ne pranvere te vitit 2022 dhe eshte e gjate 75 km.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Tuneli i Murrizit ne Rrugen e Arbrit, i fotografuar ne ceremonine e hapjes se Rruges se Arbrit. Ky aks rrugor do te jete rruga me e shkurter qe lidh Tiranen me Dibren, si dhe me veriun e Maqedonise, Dibren e Madhe, Tetoven dhe Shkupin. Rruga Arbrit parashikohet qe perfundimisht te mbyllet ne pranvere te vitit 2022 dhe eshte e gjate 75 km.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Tuneli i Murrizit ne Rrugen e Arbrit, i fotografuar ne ceremonine e hapjes se Rruges se Arbrit. Ky aks rrugor do te jete rruga me e shkurter qe lidh Tiranen me Dibren, si dhe me veriun e Maqedonise, Dibren e Madhe, Tetoven dhe Shkupin. Rruga Arbrit parashikohet qe perfundimisht te mbyllet ne pranvere te vitit 2022 dhe eshte e gjate 75 km.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Tuneli i Murrizit ne Rrugen e Arbrit, i fotografuar ne ceremonine e hapjes se Rruges se Arbrit. Ky aks rrugor do te jete rruga me e shkurter qe lidh Tiranen me Dibren, si dhe me veriun e Maqedonise, Dibren e Madhe, Tetoven dhe Shkupin. Rruga Arbrit parashikohet qe perfundimisht te mbyllet ne pranvere te vitit 2022 dhe eshte e gjate 75 km.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja ne ceremonine e hapjes provizorisht te Rruges se Arbrit, prane Tunelit te Murrizit. Ky aks rrugor do te jete rruga me e shkurter qe lidh Tiranen me Dibren, si dhe me veriun e Maqedonise, Dibren e Madhe, Tetoven dhe Shkupin. Rruga Arbrit parashikohet qe perfundimisht te mbyllet ne pranvere te vitit 2022 dhe eshte e gjate 75 km.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja ne ceremonine e hapjes provizorisht te Rruges se Arbrit, prane Tunelit te Murrizit. Ky aks rrugor do te jete rruga me e shkurter qe lidh Tiranen me Dibren, si dhe me veriun e Maqedonise, Dibren e Madhe, Tetoven dhe Shkupin. Rruga Arbrit parashikohet qe perfundimisht te mbyllet ne pranvere te vitit 2022 dhe eshte e gjate 75 km.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja ne ceremonine e hapjes provizorisht te Rruges se Arbrit, prane Tunelit te Murrizit. Ky aks rrugor do te jete rruga me e shkurter qe lidh Tiranen me Dibren, si dhe me veriun e Maqedonise, Dibren e Madhe, Tetoven dhe Shkupin. Rruga Arbrit parashikohet qe perfundimisht te mbyllet ne pranvere te vitit 2022 dhe eshte e gjate 75 km.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja ne ceremonine e hapjes provizorisht te Rruges se Arbrit, prane Tunelit te Murrizit. Ky aks rrugor do te jete rruga me e shkurter qe lidh Tiranen me Dibren, si dhe me veriun e Maqedonise, Dibren e Madhe, Tetoven dhe Shkupin. Rruga Arbrit parashikohet qe perfundimisht te mbyllet ne pranvere te vitit 2022 dhe eshte e gjate 75 km.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja ne ceremonine e hapjes provizorisht te Rruges se Arbrit, prane Tunelit te Murrizit. Ky aks rrugor do te jete rruga me e shkurter qe lidh Tiranen me Dibren, si dhe me veriun e Maqedonise, Dibren e Madhe, Tetoven dhe Shkupin. Rruga Arbrit parashikohet qe perfundimisht te mbyllet ne pranvere te vitit 2022 dhe eshte e gjate 75 km.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Kryeministri, Edi Rama, ne ceremonine e hapjes provizorisht te Rruges se Arbrit, prane Tunelit te Murrizit. Ky aks rrugor do te jete rruga me e shkurter qe lidh Tiranen me Dibren, si dhe me veriun e Maqedonise, Dibren e Madhe, Tetoven dhe Shkupin. Rruga Arbrit parashikohet qe perfundimisht te mbyllet ne pranvere te vitit 2022 dhe eshte e gjate 75 km.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Kryeministri, Edi Rama, Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja ne ceremonine e hapjes provizorisht te Rruges se Arbrit, prane Tunelit te Murrizit. Ky aks rrugor do te jete rruga me e shkurter qe lidh Tiranen me Dibren, si dhe me veriun e Maqedonise, Dibren e Madhe, Tetoven dhe Shkupin. Rruga Arbrit parashikohet qe perfundimisht te mbyllet ne pranvere te vitit 2022 dhe eshte e gjate 75 km.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja ne ceremonine e hapjes provizorisht te Rruges se Arbrit, prane Tunelit te Murrizit. Ky aks rrugor do te jete rruga me e shkurter qe lidh Tiranen me Dibren, si dhe me veriun e Maqedonise, Dibren e Madhe, Tetoven dhe Shkupin. Rruga Arbrit parashikohet qe perfundimisht te mbyllet ne pranvere te vitit 2022 dhe eshte e gjate 75 km.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Kryeministri, Edi Rama, Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, Ministri i Drejtesise, Ulsi Manja ne ceremonine e hapjes provizorisht te Rruges se Arbrit, prane Tunelit te Murrizit. Ky aks rrugor do te jete rruga me e shkurter qe lidh Tiranen me Dibren, si dhe me veriun e Maqedonise, Dibren e Madhe, Tetoven dhe Shkupin. Rruga Arbrit parashikohet qe perfundimisht te mbyllet ne pranvere te vitit 2022 dhe eshte e gjate 75 km.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021


Tuneli i Murrizit ne Rrugen e Arbrit, i fotografuar ne ceremonine e hapjes se Rruges se Arbrit. Ky aks rrugor do te jete rruga me e shkurter qe lidh Tiranen me Dibren, si dhe me veriun e Maqedonise, Dibren e Madhe, Tetoven dhe Shkupin. Rruga Arbrit parashikohet qe perfundimisht te mbyllet ne pranvere te vitit 2022 dhe eshte e gjate 75 km.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 29 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14