English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BEJLERI NUK KALON VETING - Gjyqtarja prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Manjola Bejleri duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Bejleri u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 20 Tetor 2021


Gjyqtarja prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Manjola Bejleri duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Bejleri u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 20 Tetor 2021


Gjyqtarja prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane, Manjola Bejleri duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Bejleri u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 20 Tetor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3